TartMasters

dnia

Wiosna to doskonały pretekst aby odzyskać zieleń w kuchni. My zaczynamy od szparagów. Pierwsza propozycja to tarta, francuska przekąska która podbiła Polskę. W naszej wiosennej tarcie znajdziecie: natkę pietruszki, świeżą miętę, zielony groszek, dojrzewający kozi ser i młodziutkie zielone szparagi. Bon ap!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s